PRINT CARDS

0726 156 836, 0768 105 105

Despre noi - Centru printare

Cine suntem

Suntem o companie specializată în furnizarea de servicii de imprimare cu o echipă profesională, eficientă, dinamică și cu ani de experiență în domeniu. Utilizăm doar tehnologii de ultimă generație și echipamente moderne de printare, scanare ce permit rezoluții ridicate, viteză mare de lucru și calitate impecabilă pentru a asigura cea mai eficientă soluție de imprimare, la un cost avantajos.

Specializați in formatul digital de imprimare la rezoluții foarte mari, echipa noastră dorește să satisfacă toate dorințele clienților, pentru o întreagă gamă de imprimare în marketing, începand de la cărți de vizită, broșuri, pliante și mape de prezentare.

Compania noastră oferă servicii de administrare a documentelor preluând gestionarea mediului de printing al afacerii tale, ajutându-te să reduci costurile de imprimare și investițiile în achiziții, să reduci timpul alocat de către personalul IT activităților de imprimare și să economisești resurse valoroase pentru afacerea ta.

Software-ul, coloana vertebrală a companiei

Punctul forte al companiei noastre este software-ul de management. Acesta vă oferă posibilitatea de a personaliza – cu ajutorul unui editor grafic inclus în site-ul nostru – designul produselor pe care doriți să le comandați, fie că sunt cărți de vizită, flyere, pliante, afișe sau mape de prezentare.

Avantajele pe care le oferă site-ul nostru:

  • – permite acces non-stop pentru clienți în vederea realizării designului și plasării comenzii
  • – poate să facă economii de timp (se elimină confirmarea designului)
  • – oferă transparență procesului de tipărire.

Echipamente folosite

VERSANT 180

  1. Este un multifuncțional de producție, foarte puternic, cu o viteză de 80 ppm, numit de aceea și “presă digitală”.
  2. Capacitate de a imprima pe o variatete mare de hârtie, de la 52 la 350 gsm.
  3. Controlul automat al registrației și al calității creează rezultate fără erori și toleranțe înguste.
  4. Imprimați orice, de la plicuri la bannere și broșuri finisate.

CALITATE DEOSEBIT DE BUNĂ A IMAGINII

Versant 180 atinge un nou standard al calității imaginii, furnizând de patru ori mai mulți pixeli decât alte prese, în timp ce imprimă la viteze ridicate. Este o combinaţie câştigătoare de tehnologii, care include tonerul Xerox®EA, 2400 x2400 dpi cu 10-bit RIP și tehnologia avansată Compact Belt Fuser care oferă cantitatea precisă de căldură și presiune pentru suportul de imprimare folosit.

Ce ne propunem

Studiile arată că firmele cheltuiesc sume importante de bani pentru realizarea documentelor lor. Una dintre soluțiile pentru îmbunătățirea profitabilității organizațiilor este găsirea unor modalități de reducere a costurilor. Un centru de copiere profesionist este o alternativă pusă la dispoziția companiilor pentru a reduce costurile destinate producerii documentelor.

Oferim servicii copiere și printare color, copiere și printare alb/negru, cărți de vizită, ștampile, tablouri canvas personalizate, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Cum puteți copia sau imprima documentelele dumneavostră într-un timp scurt și la o calitate exceptională? Cum puteți obține o arhivă eficientă a tuturor originalelor din firma dumneavoastră? Cum puteți finisa documentele dumneavoastră pentru a arăta cu adevărat prezentabile?

La toate aceste întrebări centrul nostru de printare online vă oferă răspunsul prin paleta de servicii prestate.

Top
X