PRINT CARDS

0726 156 836, 0768 105 105

Plată și transport - Centru printare

Modalități de plată

 1. Plata online cu cardul. Magazinul nostru vinde online produsele prin intermediul serviciilor de plată online ale NETOPIA PAYMENTS. În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată online. Noi, la www.centruprintare.ro încurajăm efectuarea plăților online cu cardul. Plata cu cardul ajută la evitarea manipulării bancnotelor - este o recomandare a WHO (World Health Organization/Organizația Mondială a Sănătății), care spune ca riscul transmiterii Coronavirus este mai mic în cazul plăților online.
 2. Plata ramburs: în numerar la livrare prin curier (pentru clienți persoane juridice sau persoane fizice), către curierul care efectuează livrarea. Această metodă de plata nu este valabilă în cazul în care alegeți ridicarea produselor de la easybox.
 3. Ordin de plată/virament bancar/link de plată: în acest caz se va emite o factură care se va transmite la adresa de e-mail comunicată de către cumpărător. Factura poate fi plătită prin ordin de plată, prin virament bancar sau online cu cardul dând click pe butonul de plată din factură. După efectuarea plății, comanda va fi livrată la adresa dumneavoastră.

Livrarea produselor

Produsele comandate de pe site-ul www.centruprintare.ro se pot livra în orice localitate din România. Nu asigurăm livrarea în străinătate.

 1. Livrare prin curier: se efectuează gratuit la adresa dumneavoastră pentru comenzi mai mari de 300 Lei, iar în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 300 Lei se va percepe o taxă de livrare care variază în funcție de zona geografică. Taxa de livrare se va aplica și va fi vizibilă în coșul de cumpărături. De asemenea, în cazul plății ramburs la livrarea prin curier, se aplică o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 5 lei.
 2. Ridicare de la EasyBox: este cea mai nouă opțiune de livrare pentru comenzile tale. Produsele dorite sunt livrate într-un locker securizat, disponibil non-stop în mai multe puncte de ridicare din toată țara. Livrarea la punctele de ridicare este gratuită pentru comenzi mai mari de 300 Lei, iar în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 300 Lei se va percepe o taxă de livrare care variază în funcție de zona geografică. Comenzile livrate la punctele de ridicare EasyBox trebuie plătite înainte.
 3. Ridicare personală: Serviciul de ridicare personală din locațiile www.centruprintare.ro este marcat la finalizarea comenzii, în secțiunea Modalități de livrare.

Întrebări frecvente

 1. Cum pot urmări comanda?

  Poți vedea detaliile în comenzile mele.

 2. Care este programul de ridicare a produselor din EasyBox?

  Poți ridica produsele din EasyBox la orice oră din zi și din noapte, în maximum 36 de ore de la momentul în care ești anunțat prin SMS sau 72 de ore în cazul comenzilor livrate vineri, sâmbătă sau duminică. Excepție fac EasyBox-urile amplasate în centrele comerciale, al căror program coincide cu cel al centrului.

Hartă EasyBox

Top
X