PRINT CARDS

0726 156 836, 0768 105 105

Termeni și condiții - Centru printare

Termeni și condiții

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații generale

Site-ul www.centruprintare.ro este proprietatea S.C. Teora Group Service Total SRL, cu sediul in București, str. Drumul Câmpeni Nr 50, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/7423/2017, CUI 37616647. Prin intermediul site-ului www.centruprintare.ro, S.C. Teora Group Service Total SRL, în calitate de vânzător, asigură vânzarea de bunuri și/sau servicii exclusiv clienților persoane fizice și juridice care acceseaza site-ul în calitate de cumpărători.

Comenzi – Înregistrare și confirmare

Pentru a plasa o comandă, clientul se înregistrează pe site în baza unui cont și a unei parole unice.
După înregistrarea comenzii, clientul primește un mesaj de confirmare.
Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și nu conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din Romania și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și S.C. Teora Group Service Total SRL și trebuie respectat de către ambele părți. Aceasta înseamnă că și S.C. Teora Group Service Total SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Clientul este responsabil pentru utilizarea materialelor comandate și se va asigura că deține toate permisiunile și autorizațiile necesare, inclusiv cele referitoare la proprietatea intelectuală asupra acestora. Societatea S.C. Teora Group Service Total SRL imprimă exclusiv materialele primite de la Client, de aceea Clientul este responsabil pentru calitatea acestora și va exonera de răspundere Societatea pentru utilizarea unor materiale necorespunzătoare sau de slabă calitate. Când efectuați o comandă care implică procesarea unor imagini ale unor terțe persoane, vă rugăm să vă asigurați că aveți consimțământul persoanelor care apar în imagini pentru prelucrarea acestora și transmiterea către noi.

Înregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Confidențialitatea datelor personale

S.C. Teora Group Service Total SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numele firmei, numărul de telefon, adresa de email și adresa de livrare.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către S.C. Teora Group Service Total SRL numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Durata prelucrării datelor personale

Datele cu caracter personal furnizate la momentul înregistrării ca și membru, vor fi păstrate până la retragerea consimțământului dvs. Cu toate acestea, în cazul în care contul dumneavoastră este inactiv pentru o perioadă mai mare de un an, vom putea proceda la ștergerea contului dumneavoastră de membru și a datelor asociate acestuia. Datele dumneavoastră furnizate la momentul plasării unei comenzi vor fi păstrate pentru o perioada de un an de la finalizarea comenzii. Imaginile încărcate pe site pot fi șterse de către client sau se șterg automat după o perioadă de 6 luni. Datele necesare în scop fiscal se vor păstra în conformitate cu reglementările contabile. Datele vor fi colectate, prelucrate și stocate de S.C. Teora Group Service Total SRL în calitate de operator, împreună cu împuterniciții Societătii, dacă este cazul: furnizorii de servicii de curierat, furnizorii de servicii IT/platforma online. De asemenea, datele pot fi dezvaluite către autoritățile fiscale, în scopul îndeplinirii obligațiilor fiscale. Datele nu vor fi transferate către destinatari dintr-o țară situată în afara Spațiului Economic European.

Drepturile persoanelor vizate

În perioada în care deținem și prelucrăm datele dumneavoastră, aveți dreptul de a ne solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau ștergerea acestora, sau restricționarea prelucrării. Aveți de asemenea dreptul de a vă opune prelucrării și dreptul de a solicita portarea datelor către alt operator. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul privind prelucrarea datelor, fără ca aceasta să afecteze legalitatea prelucrărilor efectuate deja în temeiul consimțământului acordat. De asemenea, aveți dreptul de a depune plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro).

Modalități de exercitare a drepturilor

Pentru orice solicitare legată de datele personale, în procesul de exercitare a drepturilor menționate în capitolul anterior, puteți contacta Operatorul prin e-mail, la adresa [email protected].

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier. Termenele de livrare vor fi comunicate prin email după confirmarea comenzii. Pot apărea întârzieri în livrare cauzate de epuizarea stocurilor de materiale, volumul de lucru, probleme tehnice.

Returul și garanția produselor

Toate produsele comercializate de către magazinul online www.centruprintare.ro se supun Ord. 130/2000, Cap.2, Art. 10: „Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.
Condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile Legii 449/2003 și O.G 21/1992 cu modificările ulterioare. Conform Legii 449/2003 „în cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepția situației în care măsura este imposibilă sau disproporționată”.

Top
X