PRINT CARDS

0726 156 836, 0768 105 105

Serviciile noastre - Centru printare

Serviciile oferite de noi

Design online & Tipar digital

Pentru aceste produse puteți realiza grafica / design-ul pe site-ul nostru sau ne puteți transmite pe e-mail designul produselor pe care doriți să le printați, iar noi le tipărim pentru dumneavoastră.

Tipar digital

Ne puteți transmite pe e-mail designul produselor pe care doriți să le printați, iar noi le tipărim pentru dumneavoastră.

Broșuri

Dacă sunteți în căutarea unui magazin online de imprimare pentru a tipări reviste, brosuri sau cataloage, sunteți în locul potrivit. Centru printare oferă prețuri mici pentru tiparirea de reviste, cataloage și broșuri. Prinderea colilor se face cu capse metalice, spiralare metalice sau plastice.

Bannere

Bannerele reprezintă o metodă ieftină în ceea ce privește publicitatea stradală și nu numai. Bannerele publicitare sunt ideale când vine vorba de a creea vizibilitate unui produs, sediu, magazin. Putem printa bannere de până la 33 x 66 cm.

Plicuri

Plicurile pentru corespondență personalizate oferă identitate firmei dumneavoastră prin afișarea logoului, fonturilor personale, culori, informații exacte, ele putând fi folosite la orice ocazie, de la corespondența uzuală, expedierea de felicitări, anunțuri, reclame, la anunțarea ocaziilor speciale (nunți, botezuri etc.).

Meniuri

Fie că doriți să printați meniuri pentru restaurant, pub, bar, fast-food, pizzerie, ceainărie, cafenea etc. noi suntem aici și vă putem ajuta în orice moment, oferind cel mai bun raport calitate/preț și bineînțeles, timp de execuție scurt.

Alte servicii

Ne puteți scrie pe e-mail sau puteți completa formularul din pagina de contact.

Realizare grafică

Unul dintre punctele cheie principale ale unei afaceri este imaginea. Cu toții știm că în ziua de azi - imaginea vinde. Realizăm orice element grafic: Logo, Cărți de Vizită, Flyere, Pliante, Afișe Eveniment, Bannere, Invitații etc.

Plastifiere

Laminarea sau plastifierea este cea mai bună soluție pentru păstrarea documentelor pe care le folosiți frecvent și pe termen lung. Un document laminat este 100% rezistent împotriva apei sau a murdăriei de orice fel.

Îndosariere

Oferim servicii de îndosariere cu spirală (legare cu spirală) de diverse culori și grosimi cu spirală de plastic sau metal. Puteți să alegeți tipul coperților dintr-o gamă variată de materiale și culori sau puteți opta pentru o copertă transparentă.

Scanare

Oferim servicii de scanare pentru orice tip de documente. Scanarea documentelor se realizează la rezoluții cuprinse intre 150 - 600 dpi, alb-negru, color sau cu tonuri de gri, iar salvarea lor se poate face în urmatoarele formate: PDF, JPEG si TIFF.

Nu ezitaţi să ne contactaţi şi pentru alte tipuri de lucrări tipografice!

Top
X