PRINT CARDS

0726 156 836, 0768 105 105

Cum îți poți realiza grafica pentru print cu editorul grafic online?

realizare grafică online

Ce este web to print?

Web to print este un serviciu care oferă produse de print prin intermediul magazinelor online. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de „printare la distanță” sau o „soluție de comerț electronic de tipărire”. Atât tipografiile, firmele si publicul larg pot profita de aceste servicii.

Serviciul a devenit popular la sfârșitul anilor 90, pe măsură ce comerțul electronic a devenit mai frecvent. Practica a început cu transferul fișierelor de la client la tipografie prin e-mail. Acest lucru a dat tipografiilor capacitatea de a-și face clienți și dincolo de zona lor geografică locală.

La început, costurile au fost mult mai mari din cauza software-ului scump și a celor ale deținerii și întreținerii hardware-ului de imprimare. Pe măsură ce tehnologia a avansat și a devenit mai accesibilă, costurile au scăzut.

Software-ul de astăzi permite utilizatorilor să creeze șabloane pentru diferite proiecte de tipărire. Aceasta poate include cărți de vizită, flyere, foi cu antet, broșuri, buletine informative, cataloage și multe altele. Aceste opțiuni sunt la doar câteva clicuri ale mouse-ului, reducând timpul și energia petrecute în crearea materialelor de care ai nevoie.

Cum funcționează?

Cu ajutorul unui software de imprimare web, poți reduce nevoia unei echipe de marketing sau de designeri. Aceast aspect reduce și costul total al tipăririi.

Utilizarea software-ului poate părea similară cu cea a programelor de editare pe desktop. Simplificarea producției de tipărire reduce timpul alocat celor mai importante aspecte ale proiectelor de imprimare. De asemenea, îți permite să te concentrezi mai mult asupra produsului final.

O caracteristică excelentă pentru utilizatori este posibilitatea de a încărca propriul conținut creativ pentru orice proiect. Acest lucru îți oferă controlul asupra proiectării și creării conținutului de marketing. De asemenea, reduce timpul de transformare în timpul procesului de imprimare. În general, fișierele încărcate trebuie să fie în format PDF standard.

Utilizarea serviciului de web to print ca metodă de printare creează un mod eficient și rentabil de a satisface o parte a nevoile de marketing ale unei firme.

Cum îți poți realiza grafica pentru print cu editorul grafic online?

Software-ul nostru de design online, integrat în site-ul www.centruprintare.ro, face ca realizarea designului unui produs pentru printare să fie mai simplă ca oricând! Totul are loc online și nu mai este nevoie să faci drumuri nenumărate la centrele de copiere. Îți oferim posibilitatea de a edita designul produselor tale ori de câte ori dorești, astfel încât să ajungi la cel mai bun rezultat final.

Am gândit funcții uimitoare și instrumente intuitive care să te ajute să realizezi designul produselor comandate, completat cu zeci de temlpate-uri disponibile pentru produse specifice care îți permit proiectarea direct pe site-ul nostru, direct din fața calculatorului personal. Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul nostru pentru a-ți putea realiza și salva un număr nelimitat de produse în portofoliul tău. Alege template-uri pre-proiectate pentru produse cum ar fi cărți de vizită, calendare, flyere, pliante, foi cu antet, broșuri, etc.

Îți punem la dispoziție un mod complet unic și nou de a obține materiale gata de printare într-un timp scurt. Poți să renunți la serviciile de design scumpe și să utilizezi sistemul nostru! Poți alege dintr-o gamă variată de template-uri sau poți începe cu o pagină nouă unde să proiectezi ceva complet unic de la zero.

Ai control complet asupra încărcării imaginilor, alegând ce font dorești să utilizezi. Începe să proiectezi chiar astăzi – în modul simplu, rapid și eficient!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top
X